O nama

Stolarska tvrtka Bopsić j.d.o.o. sa sjedištem u Zadru, svoje usluge izrade namještaja po mjeri pruža na području grada Zadra i Zadarske županije, a veće projekte na području cijele Hrvatske. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kvalitetnim strojevima kompetentni smo za izradu visoko kvalitetnog namještaja po Vašoj mjeri. Pratimo modne trendove i prihvaćamo sve Vaše ideje i izrađujemo nacrte koje zajedno prilagođavamo Vašim željama i potrebama.

Nudimo besplatno 3D projektiranje namještaja kojim vizualno prezentiramo izgled završnog proizvoda. Dolazimo u Vaš prostor uzeti potrebne mjere te Vam dajemo ponudu koja uključuje točnu količinu utrošenog materijala i okova po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Također nudimo kompletno dizajniranje i izradu namještaja za vašu kuću, stan, apartman ili poslovni prostor.

Namještaj izrađujemo iz: masivnog drva, iverala svih dekora, medijapana - MDF ploča, panela stolarskih ploča i iverice (oplemenjena i neoplemenjena).
Pri tome veliku pažnju pridajemo površinskoj obradi materijala nanošenjem visokokvalitetnih dvokomponentnih poliuretanskih lakova.
Nudimo visoku kvalitetu, izniman dizajn, vrhunsku kakvoću izrade i ugradbe.

Cilj nam je dizajnirati namještaj po Vašim potrebama i zahtjevima kako bi se osiguralo da namještaj ne izgleda samo elegantno nego i potpuno praktičan kako bi u njemu uživali dugi niz godina. Javite nam se i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti namještajem po mjeri, a mi ćemo izraditi idejno rješenje i nacrt uvažavajući sve Vaše želje.

Besplatno 3D projektiranje
Besplatna dostava
Besplatna montaža

Kontakt

Obratite nam se s povjerenjem i dogovorite sastanak u prostoru koji želite opremiti. Mi ćemo izraditi idejno rješenje te ćemo za Vas napraviti ponudu u obliku 3D crteža.

Kontakt

Bopsić j.d.o.o.
Put bunara 3,
23000 Zadar,
Hrvatska

Mob: 099 7788 448
E-mail: info@bopsic.hr

Nudimo mogućnost plaćanja karticama na rate.